Translate

vineri, 12 septembrie 2014

De ce scade randamentul ventilatoarelor in bucatarii ???

           Oare de ce scade randamentul ventilatoarelor in bucatarii ???  
           Tot mai des suntem intrebati de aceasta problema intalnita atat in micile fastfood-uri cat si in restaurante referitor de ce  nu mai functioneaza cum a functionat la inceput .
            Am sa va arat niste poze ale unui ventilator model box nu conteaza brandul folosit la exhaustarea aerului intr-o bucatarie a unui restaurant din Bacau care intre timp l-a schimbat cu unul profesional .
             Noi clientilor nostri nu recomandam astfel de ventilatoare fiindca sunt foarte greu de curatat si trebuiesc demontate bucata cu bucata  si nici bine nu l-ai curatat ca imediat se lipeste uleiul ars si grasimea de la gratare  .
              De obicei cei care vand hote pun si aceste ventilatoare dar ele nu prea sunt eficiente in timp .

                     
                             Asa arata tubulatura inauntru indiferent din ce material este confectionata cu ulei ars lipit de iti trebuie solutii concentrate s-o poti  curata



                  Iti ia cel putin o zi sa-l desfaci si sa-l cureti cu solutii speciale sa indepartezi grasimea  efectuam astfel de servicii de curatare la solicitarea clientilor.
                  Un ventilator care arata ca acesta va functiona doar la 50 % din capacitatea lui .

Un comentariu: