Oare de ce scade randamentul ventilatoarelor in bucatarii ???
Tot mai des suntem intrebati de aceasta problema intalnita atat in micile fastfood-uri cat si in restaurante referitor de ce nu mai functioneaza cum a functionat la inceput .
Am sa va arat niste poze ale unui ventilator model box nu conteaza brandul folosit la exhaustarea aerului intr-o bucatarie a unui restaurant din Bacau care intre timp l-a schimbat cu unul profesional .
Noi clientilor nostri nu recomandam astfel de ventilatoare fiindca sunt foarte greu de curatat si trebuiesc demontate bucata cu bucata si nici bine nu l-ai curatat ca imediat se lipeste uleiul ars si grasimea de la gratare .
De obicei cei care vand hote pun si aceste ventilatoare dar ele nu prea sunt eficiente in timp .
Asa arata tubulatura inauntru indiferent din ce material este confectionata cu ulei ars lipit de iti trebuie solutii concentrate s-o poti curata
Iti ia cel putin o zi sa-l desfaci si sa-l cureti cu solutii speciale sa indepartezi grasimea efectuam astfel de servicii de curatare la solicitarea clientilor.
Un ventilator care arata ca acesta va functiona doar la 50 % din capacitatea lui .
Ca sa vezi de ce sunt incendii pe la unele "Bucatarii".....
RăspundețiȘtergere