Translate

vineri, 8 iulie 2016

Cand cumperi un aparat de aer conditionat ce ar trebui sa iei in calcul ????

            Cand cumperi un aparat de aer conditionat  ce ar trebui sa iei in calcul ????
            E alegerea fiecaruia ... pana la urma.... dupa marca preferata sau dupa performante si capacitati   dar m-am gandit ca trebuie spuse anumite lucruri legate de alegere fara a da nume de echipamente .
            Cand spuneti ca este scumpa achizitia unui aparat de aer conditionat de la o firma specializata cu ce faceti comparatie  ????
            Cu pretul , termenul de garantie, service-ul in garantie si postgarantie , vechimea firmei , cu ce va poate oferi de acei bani sau daca il veti mai gasi la telefon si dupa 3-5 ani ????
            Cand spuneti ca e mai ieftin la Hypermaret ( internet ) ati analizat ce vi se  va ofera :  va carati singur aparatul acasa sau vi-l trimit prin curierat ,  montajul gratuit sau nu  , cate saptamani asteptati  , ce se intampla cand apelati la service-ul garantie si  postgarantie ???
             Ne pare rau daca ne-ati apelat si a trebuit sa va refuzam montaje dar  cand achizitionati un aparat de aer conditionat de la Hypermarket ( oricare ar fi el ) ori de pe Internet si vreti sa beneficiati de garantia specificata la cumparare  pe certificatul de garantie  , vanzatorul trebuie sa va recomande firmele care vor efectua montajul .
            De ce trebuie o firma agreata de acestia ????
            Fiindca puteti avea surprize ... surprize .
            Daca l-ati cumparat si il veti monta cu prietenii sau firme (altele decat cele agreate) s-ar putea sa aveti surpriza de a nu beneficia de garantie doar pentru faptul ca montajul nu a fost efectuat de o societate din acea lista de service .
            Din experienta noastra de a monta la cerere  am fost nevoiti de multe ori sa dam echipamentele jos   pentru a fi trimise la service fiindca asa e politica lor si  daca va ganditi ca sa-l montezi necesita efort .               
            Demontajul este tot pe banul dumneavoastra ca si remontajul ceea ce nu va spune nimeni cand achizitionati echipamentele cu montaj la liber din hypermarket sau internet .
            

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu