Translate

marți, 23 octombrie 2012

Despre plasma termica

Ce sunt plasmele termice ?

       Plasmele termice sunt folosite la incalzirea locuintei . Detalii despre descrierea lor  gasiti pe http://finestcom.ro/produs?id=105  iar  modele si preturi  http://finestcom.ro/produs?id=103 .
      Ca si in cazul radiatoarelor se face un calcul termic pentru a vedea in functie de dimensiunea camerei ce putere v-ar putea fi de folos.
 
      Sa va dau un exemplu :
         Pentru o camera de 15 mp cu o inaltime medie de 2,5 m  si cu o izolatie medie (polistiren) de 10 cm s-ar potrivi o plasma model Innova de 1800 W .
         Intotdeauna trebuie sa luati in calcul ca pe timpul iernii pot fi temperaturi extreme de -30 grade Celsius cel putin 2 saptamani si din aceasta cauza pentru a face fata trebuie supradimensionate cu cel putin 20% ca putere termica. Sunt 2 variante mecanica si electronica .
        Plasma termica varianta mecanica care are are un singur buton on/off si care merge pe treapta a patra de putere asta ce inseamna inseamna ca va produce 1800 watt termici consumand 970 watt electrici si se poate termostata cu o priza termostat (optional ) care o programam la ce temperatura dorim.
        Aceasta varianta costa 270 Euro fara TVA fara priza termostat . Cu tot cu priza costa 300 Euro fara TVA.
       Plasma termica poate functiona intre 5 si 12 ore in functie de cat de bine este izolata camera , de orientarea plasmei (nu trebuie orientata inspre geam)  de cat de mult se intra si se iese din camera respectiva.


     

      Plasma Termica varianta electronica  este cu 4 trepte de putere , cu functie de autorestart  (daca se ia curentul cand va porni va porni direct in treapta a 2 a de putere chiar daca a fost programata sa functioneze pe treapta a 4 a ) si o poti programa sa mearga de la 1 la 9 ore pe o anumita treapta  de putere.
     Si aceasta varianta electronica se poate termostata cu o priza termostat   pe treapta a 2 a de putere  optional.
      Aceasta varianta electronica Innova 1800 costa 330 Euro fara TVA( fara priza termostat) cu priza costa 360 Euro fara TVA
     Priza termostat  costa 30 Euro fara TVA
     Avand 4 trepte de putere ea Innova de 1800 W poate consuma pe treapta 1 a de putere (antiinghet)  490 Watt electrici , pe treapta a 2 a  900 Watt , treapta  a 3 a  914 watt , treapta a 4 a 970 watt electrici.


     
       Daca  doriti sa folositi aceste plasme termice pentru incalzire nu ezitati sa ne contactati pe email : office@finestcom.ro , la telefon 0234 - 517016 sau la punctul de lucru Bacau str. Tolstoi nr. 14 ( incinta Rustrans ) .
       La birou ne incalzim cu acest model este in functiune deci putei sa vedeti cum functioneaza . 
       Se aduc pe baza de comanda dureaza 1-2 zile  daca sunt pe stoc la furnizor .
       Vi le putem monta noi sau le puteti monta dumneavoastra .
        Pentru deplasari in afara Orasului Bacau se achita deplasare 0,24 Euro fara TVA pe km dus - intors .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu