Translate

miercuri, 17 octombrie 2012

Reabilitati termic blocul nu uitati de aerul conditionat

        Cand reabilitati termic pe exterior apartamentele nu uitati ca unitatile exterioare ale aparatelor de aer conditionat trebuiesc ori demontate si remontate din nou ori daca traseul frigorific permite  prelungiti suportii.
         Nu lipiti de polistiren unitatile exterioare  ale aparatelor de aer conditionat  deoarece  nu va vor functiona.
         Daca  traseul frigorific permite se poate prelungi  suportul si se va muta unitatea exterioara fara sa se mai demonteze .
         In cazul in care trebuie demontat nu taiati tevile si nici nu demontati singur fiindca veti pierde freonul si vor trebui facute operatii costisitoare  (modificat traseu frigorific, sudura , incarcare freon )  cel mai bine e sa chemati pe cei care v-au montat aparatul sau persoane calificate care sa va dea garantie .
         Trebuie sa tineti cont ca daca vi s-au demontat tevile ca sa nu intre in ele var, praf , material  de constructii  trebuie protejate si de asemena cu traseul frigorific  nu trebuie tras de el ca sa nu se stranguleze .
         Ce se intampla daca se stranguleaza tevile  nu va mai functiona si va trebui sa schimbati tot traseul frigorific .
          De multe ori pe  teren ne intalnim cu tot felul de situatii si le rezolvam dar daca imi permiteti un sfat  vi-l pot da  atat eu cat si echipa mea.
          Nu ezitati sa apelati la noi  ne gasiti la tel 0234-517016  program luni - vineri  9-17  .
        
        
       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu